KUCHYNĚ A INTERIÉRY na míru

Najděte ideální řešení kuchyně
Najděte ideální řešení kuchyně

Číst dále v Blogu:

Proč investovat do rekonstrukce kuchyně? Vyplatí se po všech stránkách

> Blog > Proč investovat do rekonstrukce kuchyně? Vyplatí se po všech stránkách

Možná přemýšlíte nad rekonstrukcí kuchyně, ale pořád jí odkládáte, protože máte obavy, že to bude dlouho trvat. To, kolik času rekonstrukce zabere, ale závisí na tom, co všechno plánujete zrenovovat.

Pokud se rozhodnete provést jen nepatrné změny, bude to otázkou několika dnů až týdnů. Kompletní rekonstrukce je po technické stránce náročná, a proto bude trvat déle, ale investovat do ní se rozhodně vyplatí.

Rekonstrukce kuchyně zvýší hodnotu vaší nemovitosti

Ať už jde o byt nebo dům, rekonstrukce kuchyně zvýší jeho hodnotu. Pokud byste nemovitost chtěli někdy v budoucnu prodat, získáte za ni více peněz, než kdybyste rekonstrukci neprovedli. Rekonstrukce může také potenciálnímu novému majiteli naznačit, že o nemovitost bylo správně postaráno a že ho v dohledné době nečekají žádné nečekané výdaje.

Berte v úvahu i estetické hledisko. Obnova kuchyně je totiž skvělou příležitostí k tomu, abyste si tuhle místnost zařídili přesně podle svých představ. Líbí se vám rohové kuchyňské linky nebo upřednostňujete spíše ty ve tvaru U? Preferujete retro styl, nebo si myslíte, že nejlepší by byla rustikální kuchyň? Výběr je jen na vás.

Úsporné spotřebiče setří čas i peníze

Důležitým krokem je také výměna spotřebičů. Moderní spotřebiče jsou úspornější a zároveň výkonnější, a tak šetří čas i peníze. Nejvhodnější jsou produkty ze třídy A+++, která je tou nejúspornější. Jejich pořizovací cena je sice vyšší, ale tato investice se vám za několik let vrátí. Díky ní můžete ušetřit až několik tisíc korun ročně, což rozhodně není zanedbatelná částka.

Rekonstrukce kuchyně v Brně a okolí

Pokud nevíte, jak by měla vaše nová kuchyň vypadat, neváhejte a obraťte se na nás. Věnujeme se rekonstrukcí kuchyní především v Brně a blízkém okolí a rádi pomůžeme i s tou vaší. Dodáme vám kompletní kuchyni na mír – a to včetně spotřebičů a veškerého vybavení.

Díky spolupráci s různými dodavateli nabízíme spoustu materiálů, ze kterých můžete vybírat. Ať už preferujete kompaktní či dřevotřískové desky, lamináty, umělý kámen, přírodní žulu nebo netradiční potištěné kalené sklo, z naší nabídky si určitě vyberete.

NEjnovější v Blogu

Kuchyňský dřez

Víte, jak vybrat kuchyňský dřez? Pozor si dejte i na instalaci dřezu

Více
Ložnice s dřevěnou stěnou a kříňkami

Jak si zařídit ložnici tak, aby se vám opravdu dobře spalo?

Více
Malý obývací pokoj v paneláku

Jak si zařídit obývací pokoj v paneláku? Promyslete každý detail!

Více

Jak proměnit byt v útulné bydlení? Vyzkoušejte některý z těchto tipů

Více
Návrh kuchyně

Vybíráme kuchyňskou linku krok za krokem

Více
Kuchyně do U s horními skříňkami a barem

Jak zvolit ideální výšku mezi pracovní deskou a skříňkami?

Více