KUCHYNĚ A INTERIÉRY na míru

Rekonstrukce interiérů v době covidu
Rekonstrukce interiérů v době covidu

Číst dále v Blogu:

Využijte volný čas během pandemie a proveďte rekonstrukci interiérů

> Blog > Využijte volný čas během pandemie a proveďte rekonstrukci interiérů

Cestování i jiné volnočasové aktivity jsou vinou koronavirové pandemie výrazně omezené, a tak je ideální čas na zahájení dlouho plánované rekonstrukce. Kromě toho, že výsledkem bude útulný a hezky vypadající domov, přijdete také na jiné myšlenky.

Protože jsou rekonstrukce povolené i za současného stavu, můžete se hned pustit do práce. Nezapomínejte ale na přísné dodržování hygienických opatření a chraňte nejen své zdraví, ale i zdraví lidí z vašeho okolí.

Výměna kuchyňské linky, nebo kompletní rekonstrukce?

Předtím, než rekonstrukci zahájíte, byste si měli ujasnit, co všechno chcete vylepšit a upravit.  Stačí vám pořídit si nové spotřebiče, vyměnit kuchyňskou linku či předělat koupelnu, nebo chcete provést kompletní rekonstrukci bytu či domu? Když si zodpovíte tyto otázky, můžete začít plánovat přesný postup rekonstrukce.

V souladu s vládními nařízeními mohou vaši sousedé pracovat na home office. Děti se zase zapojují do distanční výuky přes počítač a na studium potřebují pokojné prostředí. Proto jednotlivé činnosti plánujte tak, abyste je hlukem rušili co nejméně. Domluvte se s nimi na čase, ve kterém můžete provádět hlučnější práce a podle toho s najatými řemeslníky připravte harmonogram, podle něhož budete postupovat.

Skříně na míru v Brně a okolí

Pokud si s rekonstrukcí nevíte rady, neváhejte a obraťte se na nás. Jsme jedním z největších dodavatelů kuchyňských linek a nábytku na míru pro Brno a Jihomoravský kraj. Na výrobu používáme nejen klasické materiály, mezi které patři dřevo či lamináty, ale i ty méně tradiční, například keramické sklo.

Kromě vhodného nábytku je důležitý i výběr funkčních spotřebičů. Zejména výměna těch zabudovaných je komplikovaná záležitost, a tak tuto volbu není radno podceňovat. Do naší nabídky jsme proto zařadili i širokou škálu spotřebičů – jako jsou varné desky, trouby, digestoře, myčky či ledničky.

NEjnovější v Blogu

Kuchyňský dřez

Víte, jak vybrat kuchyňský dřez? Pozor si dejte i na instalaci dřezu

Více
Ložnice s dřevěnou stěnou a kříňkami

Jak si zařídit ložnici tak, aby se vám opravdu dobře spalo?

Více
Malý obývací pokoj v paneláku

Jak si zařídit obývací pokoj v paneláku? Promyslete každý detail!

Více

Jak proměnit byt v útulné bydlení? Vyzkoušejte některý z těchto tipů

Více
Návrh kuchyně

Vybíráme kuchyňskou linku krok za krokem

Více
Kuchyně do U s horními skříňkami a barem

Jak zvolit ideální výšku mezi pracovní deskou a skříňkami?

Více