KUCHYNĚ A INTERIÉRY na míru

Zastavte se za námi pro návrhy kuchyní na míru
Zastavte se za námi pro návrhy kuchyní na míru

Číst dále v Blogu:

Návrhy kuchyní na míru? Zjistěte, jaké jsou jejich největší výhody

> Blog > Návrhy kuchyní na míru? Zjistěte, jaké jsou jejich největší výhody

Kuchyně vám bude sloužit mnoho let, proto je důležité věnovat jejímu zařizování mimořádnou pozornost.

Pokud vám kuchyňské linky z běžné nabídky obchodů s nábytkem či kuchyňských studií z nějakého důvodu nevyhovují, zvolte kuchyni na míru.

Protože je při jejím navrhování nutné dbát na spoustu detailů, může se snadno stát, že něco opomenete, což by vám v budoucnosti mohlo využívání kuchyně výrazně zkomplikovat. Abyste tomu předešli, oslovte zkušené odborníky, ti vám se vším poradí a zapracují veškeré vaše požadavky do výsledného návrhu.

Výhody návrhů kuchyní na míru

V porovnání se sériově vyráběnými kuchyňskými linkami mají návrhy kuchyní na míru hned několik výhod. Protože vám umožní mít kuchyň přesně podle vašich představ, nestane se, že budete nespokojeni s umístěním skříněk a polic, nedostatkem místa na zpracování surovin, špatným přístupem k jednotlivým spotřebičům či vzdálenostmi mezi nimi.

Má vaše kuchyně atypický půdorys, kvůli kterému je její zařizování mimořádně náročné? Návrh lze připravit tak, aby byl prostor v místnosti využitý na maximum. Nezapomíná se ani na estetické hledisko, a tak kuchyň na míru zaujme nejen praktičností, ale i vzhledem. Protože je každá kuchyň zhotovená podle návrhu na míru jedinečná a originální, stane se tato místnost pýchou vašeho domova.

Jak vám pomůžeme

S výrobou kuchyní na míru máme dlouholeté zkušenosti. Pokud vás toto řešení zaujalo, neváhejte a kontaktujte nás. Po domluvě přijedeme k vám domů, zaměříme prostor, v němž se bude vaše nová kuchyňská linka nacházet, a připravíme i plán na vhodné rozmístění nábytku.

Samozřejmostí je také kontrola stavu elektroinstalace a rozvodů vody a plynu. Poté, co si je prohlédneme, naplánujeme další postup, jehož výsledkem bude kuchyň přesně podle vašeho přání.

NEjnovější v Blogu

Kuchyňský dřez

Víte, jak vybrat kuchyňský dřez? Pozor si dejte i na instalaci dřezu

Více
Ložnice s dřevěnou stěnou a kříňkami

Jak si zařídit ložnici tak, aby se vám opravdu dobře spalo?

Více
Malý obývací pokoj v paneláku

Jak si zařídit obývací pokoj v paneláku? Promyslete každý detail!

Více

Jak proměnit byt v útulné bydlení? Vyzkoušejte některý z těchto tipů

Více
Návrh kuchyně

Vybíráme kuchyňskou linku krok za krokem

Více
Kuchyně do U s horními skříňkami a barem

Jak zvolit ideální výšku mezi pracovní deskou a skříňkami?

Více